te boeken acts
45 minuten tape act

Nederlandstalige meezingers en disco classics die alle voetjes op de dansvloer krijgen of golden oldies als achtergrondmuziek tijdens een diner of receptie. 45 minuten lang een optreden dat jouw event recht doet.

€300,-

90 minuten tape act

In deze 90 minuten durende act neemt Gijs jouw gasten mee op een muzikale reis. Het is aan jou welke reis dit gaat worden. Met twee playlists naar keuze ben jij de piloot van deze reis!

€375,-

singer/songwriter live act

Van easy listening tot catchy popsongs, Gijs weet met een gitaar in zijn handen en zijn eigen geschreven songs muzikaal te verrassen. In deze 45 minuten durende live act laat hij jouw gasten een kijkje in zijn leven nemen.

€ 625,-

F.A.Q.

alle veel gestelde vragen, met antwoorden, op een rijtje.

Ja, prijzen zijn inclusief reiskosten binnen Nederland.

Ja. Genoemde prijzen zijn inclusief geluidsapparatuur geschikt voor zalen tot 150 personen. Voor groepen groter dan 150 personen moet geluidsapparatuur worden ingehuurd. Dit zal tegen kostprijs worden doorberekend.

Ja. Neem voor een vrijblijvende offerte contact op. We stellen dan naar jouw wensen een show samen.

Ja, dat is mogelijk mits de agenda dit toelaat. Kosten zijn €150,- per playlist van 45 minuten.

Afhankelijk van de song en of er een goede audio tape te verkrijgen is zijn er hier mogelijkheden voor. Geef dit minimaal  6 weken van te voren aan en dan gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn.