te boeken acts
45 minuten tape act

Nederlandstalige meezingers en disco classics die alle voetjes op de dansvloer krijgen of golden oldies als achtergrondmuziek tijdens een diner of receptie. 45 minuten lang een optreden dat jouw event recht doet.

€300,-

90 minuten tape act

In deze 90 minuten durende act neemt Gijs jouw gasten mee op een muzikale reis. Het is aan jou welke reis dit gaat worden. Met twee playlists naar keuze ben jij de piloot van deze reis!

€375,-

singer/songwriter live act

Van easy listening tot catchy popsongs, Gijs weet met een gitaar in zijn handen en zijn eigen geschreven songs muzikaal te verrassen. In deze 45 minuten durende live act laat hij jouw gasten een kijkje in zijn leven nemen.

€ 625,-

Live-in Disco show

In een vier uur durende show wisselt Gijs tussen Live zang en DJ’en en tilt zo elke feest naar een hoger niveau. 

€ 750,-

F.A.Q. & VOORWAARDEN

alle veel gestelde vragen en voorwaarden overzichtelijk op een rijtje.

In de prijs zitten de kosten t/m 50km retour inbegrepen. Het aantal kilometers boven deze 50 kilometer wordt à 0,99/km doorberekend..  

Ja. Genoemde prijzen zijn inclusief geluidsapparatuur geschikt voor zalen tot 150 personen. Voor groepen groter dan 150 personen moet geluidsapparatuur worden ingehuurd. Dit zal tegen kostprijs worden doorberekend.

Ja natuurlijk! Met het unieke Live-in Disco concept heb je een daverende vier uur durende show te pakken waarbij live zang wordt afgewisseld met DJ’en. Kijk snel op www.live-in-disco.nl voor meer info.

Ja, dat is mogelijk mits de agenda dit toelaat. Kosten zijn €150,- per set van 45 minuten.

Afhankelijk van de song en of er een goede audio tape te verkrijgen is zijn er hier mogelijkheden voor. Geef dit minimaal  6 weken van te voren aan en dan gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Tot 14 dagen voor aanvang van het event kunt u gratis annuleren. Annuleert u binnen 14 dagen voor aanvang van het event betaalt u 50% van de gage. Annuleert u binnen 24 uur voor aanvang dan betaalt u 100% van de gage.

Indien Gijs onverhoopt ziek mag zijn op de datum van uw event, zal hij er alles aan doen om een gelijkwaardige vervanger te vinden. Garanties kunnen hier echter niet gegeven worden, daar vele factoren een rol spelen bij last minute boekingen van collega’s. Het prijsverschil in gage zult u bij moeten leggen of krijgt u retour van Gijs. Indien geen vervanger gevonden kan worden krijgt u 100% van uw betaalde gage retour of kan in overleg een andere datum besproken worden.

Voor live acts is een podium van 3×3 meter nodig. Voor shows van Live-in-Disco is een podium van 4x3meter nodig.

Voor live acts volstaat 1 vrije groep van 230V.

Voor Live-in Disco shows zijn twee vrije groepen van 230V nodig.