De Passie

Als zanger en DJ kan ik wel stellen dat muziek een grote passie van me is. Ik geniet er enorm van om de juiste sfeer te creëren op elk evenement, groot of klein. Ik begrijp dat muziek een belangrijke rol speelt in het leven van mensen en dat is waarom ik er met mijn unieke Live & DJ show alles aan doe om jou en je gasten een geweldige tijd te bezorgen.

De Show

Met jarenlange ervaring als DJ en zanger, heb ik een uniek gevoel voor muziek ontwikkeld. In mijn shows, gevuld met licht-, rook- en bubbeleffecten combineer ik verschillende genres en stijlen en wissel ik tussen DJ’en en live zang. Op die manier creëer ik de juiste sfeer die het onmogelijk maakt om niet even de dansvloer op te springen of om ongegeneerd met me mee te zingen!

De Onvergetelijke avond

Als je mij boekt voor jouw feest, krijg je meer dan alleen iemand die platen draait of liedjes zingt. Je krijgt een volwaardige drive-in disco én zanger met de focus op de perfecte sfeer voor jou en je gasten. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest, Wishes & Work tilt jouw event naar een hoger niveau. Dus twijfelde je tussen een dure live muzikant van 1200,- voor een half uurtje of een DJ voor 500,-? Hak nu de knoop door, want voor slechts 750,- heb je vier uur lang het beste van beide werelden! Boek nu!